Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Video

Moeder ontdekt op haar sterfbed
samen met dochter geslacht van haar kleinkind

journaliste

Eline Doldersum

D

De stervende Donna zou haar kleinkind nooit in haar armen kunnen sluiten, maar om haar moeder tóch een beetje kennis te laten maken met haar kleinkind kroop zwangere dochter Taylor bij haar moeder in het ziekenhuisbed om samen te kijken naar de echo waarop het geslacht van de baby werd onthuld. 

De doodzieke Donna was te zwak om nog met haar dochter mee te gaan naar de gynaecoloog. Dochter Taylor wilde echter niets leven dan deze bijzondere echo bekijken met haar moeder én dus regelde ze dat de echo kon plaatsvinden in de ziekenhuiskamer van haar moeder. 

Liefdevol

Verwachtingsvol kijken moeder en dochter naar de echo als de gynaecoloog onthult dat Taylor een meisje verwacht. De tranen stromen over de wangen terwijl moeder en dochter elkaars hand liefdevol vasthouden. Het was de laatste keer dat Donna haar kleindochter zag. Drie dagen na de echo overleed ze aan de gevolgen van longkanker. 

Jij op VROUW.nl

Heb jij het geslacht van je kindje ook op een bijzondere manier onthuld en wil je ons hier meer over vertellen? Stuur dan je verhaal in én weet wie nemen wij vandaag nog contact met je op!

Stuur hier je verhaal in

En, wat vind jij? Laat je horen!