Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Vrouwen van in de vijftig in lingerie
Foto: Stef Nagel
VROUW Glossy

Blij met hun lingerielijf...
Vamps van 50!

journaliste

Rianne Sepers

5

50-plus, dan wordt het allemaal wat minder verleidelijk... Of niet? Deze vrouwen vinden juist dat zij zich in de bloei van hun leven bevinden en showen met trots hun lingerielijf.

Ellen (51) 

Ellen is single, heeft twee pubers en werkt als receptioniste.  

Stijlvolle setjes

"Mijn stijl is stoer, sexy, vrouwelijk. Als tiener was ik net een jongen, pas nadat ik kinderen kreeg ben ik vrouwelijker geworden. Ik kan me verleidelijk voelen in een mooi strak jurkje en op hoge hakken, met mijn haar los over mijn schouder en niet te veel sieraden. Less is more!"

"Dat geldt voor mij vaak ook voor lingerie; ondergoed moet vooral lekker zitten en de goede maat hebben. Vaak draag ik eenvoudige setjes van de Hema. Voor een speciale gelegenheid vind ik stijlvolle setjes heel mooi, maar voor 'doordeweeks' kom ik toch altijd weer bij praktisch en sportief uit."

Kleine imperfecties

"Ik heb mazzel met mijn lijf, al mijn hele leven weeg ik min of meer hetzelfde: 61 kilo. Ik ben trots op mijn benen. Ze zijn mooi lang, sterk en gespierd. Komt door jarenlang paardrijden. Mijn armen en rug vind ik trouwens ook mooi, eigenlijk ben ik helemaal wel tevreden. Natuurlijk heb ik ook kleine imperfecties, maar daar focus ik me gewoon niet op."

"Ik omarm mijn lijf, ben gelukkig en dat zie ik in de spiegel terug. Ik heb een vrolijke, blije uitstraling. Blij zijn met jezelf, dat zouden meer vrouwen moeten doen. We zijn zo kritisch op onszelf, en op elkaar trouwens ook. Uiterlijk is maar uiterlijk. Mijn zus kreeg kanker toen ze 39 werd en overleed, dat laat je wel inzien dat de waarde van een gezond lijf veel groter is dan van een mooi lijf."

Meer lingerievamps van 50 kun je bewonderen in het VROUW magazine van deze week!