Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Nienke en Resley
Foto: VROUW Glossy | Brenda van Leeuwen
VROUW Glossy

Nienke Plas: Wij zitten altijd
op elkaar te vitten

journaliste

Hanna Gillissen

M

Met haar scherpe en grove humor weet Nienke Plas (31) online duizenden volgers aan zich te binden. Haar video’s zouden er niet zijn zonder haar vriend en manager Resley Stjeward (32). Wat een gouden duo! Maar wie is nou de leukste thuis?

Jullie hebben elkaar tien jaar geleden tijdens het uitgaan ontmoet, hoe ging dat?

Nienke: "Ik was met een jongere vriendin, wilde haar laten zien hoe je een nummer van een knapperd scoort. Ik zag Resley staan, en zei: ‘Watch and learn.' Ik keek naar hem, keek weer weg, keek nog een keer, liep langs hem, waarna hij me bij mijn arm pakte en om mijn nummer vroeg. Ik typte ’t in en was weg. Voelde me stoer: 'Kijk mij nou Sex and the city-achtig doen.'

Tot hij een kwartier later naar buiten kwam, terwijl wij nog steeds stonden te wachten op een taxi. Knullig! Hij wilde ons wel een lift geven. Ik twijfelde. Bleek-ie met z’n moeders auto te zijn, zo’n Peugeot stationwagen met nog net geen stickers op de ramen. Dan kun je toch geen seriemoordenaar zijn? Bij het afzetten gaf hij me een kusje… Wow, het was alsof er een hele vlindertuin werd losgelaten in mijn buik!" 

Resley: "Zij denkt dat zij de touwtjes in handen had bij het versieren, terwijl ik natuurlijk allang wist dat ik haar zou versieren. Ik had haar al eerder op de avond gezien, wachtte alleen op het juiste moment. Wat ik zag? Heel eerlijk? Gewoon een mooie vrouw. En daarna zag ik nog steeds een mooie vrouw. En op het derde gezicht zag ik écht een heel mooie vrouw. De gesprekken kwamen later."

Werd het snel serieus? 

Nienke: "De eerste keer dat hij langskwam, heb ik hem nog weg kunnen sturen, is hij niet blijven slapen. De tweede keer nam hij een tas mee, en wat daar allemaal uit kwam: een joggingbroek, T-shirt, boxershort, lenzenvloeistof. Hij vroeg: 'Waar kan ik het neerleggen?' Ik moest lachen, hij zei: 'We weten allebei dat ik nog heel vaak ga komen.' Ik dacht: 'Is dit nu opdringerig of vind ik dat dominante juist sexy?'" Resley: "Mijn moeder noemt me sindsdien arrogant. Maar ik ben gewoon van het aanpakken, draai niet om de hete brij heen." 

Wie is de leukste bij jullie thuis?  

Nienke: "We zijn allebei grappig en ad rem. We zijn Koning en Koningin Kibbel, zitten altijd op elkaar te vitten. Ook als er vrienden bij zijn. Tot hij zegt: 'Laat maar'. Ik wil met de hardste grap eindigen. En hij geeft die weg, kan gelukkig incasseren.

Vóór Resley dacht ik: 'Lachen doe je met je vrienden, een partner heb je voor andere dingen'. In mijn vorige relatie lachte mijn vriend wel om mij, maar andersom niet. Dat ik nu een partner heb om wie ik ook erg kan lachen, vind ik een verrijking."

Resley: "Veel vrienden maken geen grappen waar hun vriendin bij is. Voor mij is met elkaar kunnen lachen belangrijker dan seks. Al moet die natuurlijk ook goed zijn. Maar ik kan niet tegen tere zieltjes die er altijd netjes bij zitten en zelfs in bed nog oogschaduw op hebben."  

Lees het hele interview met Nienke en Resley nu in VROUW Glossy