Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Corne van der Stelt
VROUW Glossy

Denrico: Zelfs toen ze nog 43 kilo zwaarder woog,
was ik trots

Vivienne Groenewoud

M

Maat 36 het ideaalbeeld? Voor sommige mannen mag je daar minstens 46 van maken. Ze vielen als een blok voor de ronde vormen van hun geliefde. Zo ook Denrico Watson (28), hij is zes jaar samen en inmiddels getrouwd met Roxanne (27). Hij is productiemedewerker, zij werkt in de kinderopvang en is verkoopmedewerker bij een kledingwinkel voor vollere vrouwen. Ze weegt 101 kilo. In VROUW Glossy vertelden ze eerder al hun verhaal.

Ik leerde Roxanne kennen… "tijdens het hamburgers bakken, zeven jaar geleden. We draaiden allebei nachtdiensten bij een bekende fastfoodketen, waar we naast onze studie een bijbaantje hadden. Destijds mochten we elkaar helemaal niet! Ik vond haar maar arrogant en nuffig, en zij vond mij een onvolwassen player."

Achteraf gezien… "was dat waarschijnlijk de reden waarom ze een muurtje om zich heen had gebouwd: uit zelfbescherming. Maar ja, we konden elkaar moeilijk ontlopen met die avonddiensten, dus we kwamen uiteindelijk toch in gesprek. Ook brachten we elkaar om beurten thuis na het werk en zo leerden we elkaar steeds beter kennen.

Naarmate we meer met elkaar bespraken, begon ik in te zien: hm, ze is toch niet zo slecht als ik dacht, haha! Ik kreeg door dat Roxanne totaal niet arrogant was, maar juist heel zachtaardig. En dat ze een ongelooflijk groot hart heeft."

Ik vroeg haar mee uit… "en gelukkig zei ze direct 'Ja'. We waren allebei bloedzenuwachtig voor onze eerste date. We gingen naar de film en na afloop vroeg ik haar heel keurig of ze verkering wilde. Ze bloosde helemaal.

Sindsdien zijn we samen en op 10 oktober 2017 zijn we, zoals wij dat graag officieel noemen: met elkaar in het huwelijk getreden. We zijn nu niet alleen elkaars beste maatje maar ook meneer en mevrouw Watson."

Corne van der Stelt

Ik viel altijd al… "op volle vrouwen, maar Roxanne straalde ook nog eens iets uit wat ik niet kon negeren. Zij is het gewoon voor mij! Het mooiste aan haar vind ik haar hart, dat is echt van goud. Maar natuurlijk wil het oog ook wat. Haar uiterlijk vind ik helemaal geweldig. Zelfs toen ze nog 43 kilo zwaarder woog, was ik supertrots op haar. Ze heeft ook heel mooie billen."

Als ze veel zou afvallen… "zou ik dat geen probleem vinden. Ik houd sowieso van haar, om wie ze is. Maar als ik heel eerlijk ben, zou de fysieke aantrekkingskracht misschien wel wat minder worden. Ik zou het jammer vinden als haar wulpse, vrouwelijke rondingen zouden verdwijnen. Die voelen gewoon fijn. Ze is mijn knuffelbeertje en dat moet ze blijven. Ik vind haar prachtig zoals ze is, vanbinnen en vanbuiten."

Roxanne: "Twee jaar geleden kreeg ik een gastric bypass vanwege mijn astma en slaapapneu, maar ik bleef gelukkig plussize. In mijn cultuur wordt dat ook mooier gevonden. Ik eet nu kleine porties maar wel alles wat ik lekker vind!"

Dit verhaal verscheen eerder in de VROUW Glossy van januari 2018.