Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Tjerk en Annemiek
Foto: Privebeeld
VROUW magazine

Valentijnsdate met Tjerk:
'Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar'

Daisy Heyer

I

In ons Valentijnsnummer kon u zich opgeven voor een date met een leuke single man. Tjerk (66) trapt af – hij mocht romantisch dineren met Annemiek (63).

 

Wat was de eerste indruk van je date? 

Tjerk: “Precies zoals ik verwacht en gehoopt had: spontaan, leuk, vol humor. En wat ziet Annemiek er nog goed uit voor haar leeftijd! Ik was niet nerveus, voelde me meteen op mijn gemak bij haar.” 

Annemiek: “Toen ik Tjerk ontmoette, zag ik een leuke, vlotte man met humor. En die indruk bleek te kloppen: ik heb vreselijk gelachen tijdens onze date. We roken allebei; stiekem vond ik dat heel leuk aan hem. De meeste mannen vinden het een afknapper, maar wij konden gezellig samen buiten een sigaretje doen.”

Geen vlinders

Was er een liefdesklik? 

Tjerk: “Tijdens het diner leek alles vanzelf te gaan. We hebben heerlijk gekletst, ze heeft een lekker vlotte babbel. Allerlei onderwerpen kwamen voorbij: kinderen, vakanties, exen, wonen… Er is geen enkele keer een stilte gevallen. Na afloop van de date is Annemiek nog gezellig mee naar mijn huis gegaan voor een borrel. Een vriendschappelijke klik was er vanaf het eerste moment, maar daar blijft het helaas bij. Annemiek gaf een dag later bij mij aan dat ze geen vlinders voelde. Ook ik voelde geen verliefdheid en ik weet niet of die er in zou zitten. Maar potverdikkie, het zat er dichtbij hoor!” 

Annemiek: “We hebben fantastisch gegeten, waarna ik met hem mee naar huis ging voor een afzakkertje en goede gesprekken. Ik heb een topavond gehad, maar helaas, de liefdesklik was er niet. Ik vind Tjerk een vreselijk leuke man. Hij is superlief, had ook nog eens een cadeautje voor me meegenomen, maar ik voelde meteen dat het niet kon uitgroeien tot meer. Ik heb hem zondagochtend gebeld, had er die nacht zelfs wakker van gelegen, maar het was gelukkig niet erg. Tjerk begreep het en voelde hetzelfde.”

Vrienden worden 

Hoe gaat het nu verder? 

Tjerk: “Als het straks mooi weer is, sluit ik niet uit dat ik Annemiek nog eens zie. We hebben het ontzettend gezellig gehad en zijn van plan om van de zomer een keer naar het strand te gaan of gezellig samen te golfen. We verliezen elkaar zeker niet uit het oog.”

 Annemiek: “Tjerk zou een heel goede vriend van mij kunnen worden. Ik heb hem ook uitgenodigd om een keer in mijn woonplaats een rondje te komen golfen, of ergens samen te gaan eten. We houden contact!”

Tjerk & Annemiek hebben heerlijk gegeten bij restaurant Humphrey’s in Den Haag. Kijk voor een filiaal bij u in de buurt op www.humphreys.nl 

Lees nog meer mooie verhalen in VROUW magazine dit weekend.