Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Debby Piet
Foto: Feriet Tunc
VROUW magazine

Debby ziet Sara: Ik ben blij
dat we in een andere tijd leven

redacteur

Esther Derks

K

Koning Willem-Alexander wordt 27 april alweer 50, net als Debby. Zo’n kroonjaar moet je vieren. En natuurlijk trek je dan iets feestelijks uit de kast.

Debby Piet wordt 50 op 15 augustus, heeft een relatie en een zoon (18). Ze geeft les aan de opleiding voor tandartsassistenten.

Op feestjes kleed ik mij… "Wat netter dan de dresscode is, maar ik houd meer van casual, trendy en sportief. Ik dans liever op sneakers dan op hakken."

In heel korte rokjes… "Voel ik me niet meer prettig, de wet van de zwaartekracht slaat helaas toch toe. Ik ben wel blij dat we in een andere tijd leven dan toen mijn oma 50 werd. De bloemetjesjurken die ze vaak droegen, hebben een iets te hoog truttig-gehalte, haha."

Tegen 50 worden... "Zie ik niet op, het is maar een getal. Ik probeer ook niet jonger te lijken, maar zie wel dat als vrouwen zich wat chiquer kleden, ze ouder overkomen."

Mijn advies aan de koning is… "Wees iets losser. Hij is nog wat stijf. Terwijl er een geweldige vrouw naast hem staat. Wat een visitekaartje voor Nederland!"

Op Koningsdag ga ik… "Waarschijnlijk richting de Amsterdamse Jordaan: hét ontmoetingspunt waar je met z’n allen lekker kunt dansen."

Lees meer interviews in VROUW magazine. Susan van Keulen: "Mijn haren blijven lang, ik ga ze niet rood verven, ik ga absoluut geen bril dragen en er komt geen oude 'Beppie jurk' mijn kast in."