Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte / Sofie Delauw
VROUW magazine

'En daarom
heb ik nu 3 sugardaddy's'

I

In deze rubriek kun je anoniem je geheim delen. Deze week biecht een lezeres op dat ze zich laat fêteren door mannen. 

“Mijn ouders moesten vroeger elke maand hun uiterste best doen om de eindjes aan elkaar te knopen. Niet zo gek met zes kinderen. Nieuwe kleding ging eerst naar mijn oudste zus, werd vervolgens een tijdje gedragen door mijn andere zus en kwam daarna, versleten en wel, bij mij in de kledingkast te hangen. Mijn leven veranderde drastisch toen ik op mijn zeventiende P. leerde kennen.

Ogen niet van hem afhouden

Hij was al dertig en net zijn vierde bedrijf begonnen. Vanaf het moment dat hij de broodjeszaak binnenkwam waar ik werkte, kon ik mijn ogen niet van hem afhouden: perfect kapsel, merk- zonnebril, gladgestreken overhemd. Deze man straalde geld uit en ik moest en zou met hem in contact komen. Toen hij weer een keer kwam, sprak ik hem aan en uit- eindelijk rolde daar een date uit. Na een paar maanden klikte het zo goed tussen ons, dat ik bij hem introk. 

Drie boodschappen

P. heeft mij altijd alles gegeven wat mijn hartje begeerde. Geld, sieraden, een enorm huis... Ik was volmaakt gelukkig. Hij ook, dacht ik. Maar twee jaar terug begon het perfecte plaatje langzaam maar zeker uit elkaar te vallen. P. sliep steeds vaker niet thuis en toen ik op een dag terugkwam van een weekje weg met mijn beste vriendin, stond ik voor een dichte deur. De sleutel paste niet meer. Toen ik hem nietsvermoedend belde, had hij drie boodschappen: hij verbrak de relatie, mijn spullen lagen in een opslag en hij had een nieuwe vriendin. En o ja, ik hoefde geen cent van hem te verwachten. 

Hoewel het verraad pijn deed, was ik vooral bang om mijn levensstijl kwijt te raken. We waren niet getrouwd en sinds ik hem kende, had ik geen dag meer gewerkt. Een buffer had ik niet. Ik was zo gewend geraakt aan al die luxe dat ik me vreselijk voelde toen dat wegviel. In plaats van dure merkkleding moest ik het nu doen met spullen van de markt. En nu ik mijn Mini kwijt was, moest ik alles op de fiets en met het openbaar vervoer doen. 

Betalen voor gezelschap

Op aanraden van een vriendin heb ik toen eens een kijkje genomen op een site die sugardaddy’s in contact brengt met vrouwen die daarnaar op zoek zijn. Ik weet best dat ik ook ‘gewoon’ zou kunnen werken, maar waarom zou ik als ik op deze manier binnen één avond een maandsalaris bij elkaar hark? Als ik niets seksueels wil doen, dan hoeft dat niet. Doe ik het wel, dan krijg ik meer betaald. Vaak komt het er dan ook op neer dat we na een gezellige avond samen tussen de lakens belanden.

Ik ben single en zou anders ook onenightstands hebben, maar dan met nietsnutten uit de kroeg. De mannen met wie ik nu omga, betalen mij er tenminste voor! Inderdaad, ik heb het niet over één man, maar over meerdere. Dat is helemaal niet zo lastig als het lijkt, maar gewoon een kwestie van goed plannen. Ik heb op dit moment drie sugardaddy’s, met wie ik elke week een date heb. In ruil daarvoor hoef ik me geen zorgen te maken om de huur en krijg ik bijna wekelijks wel een mooi cadeau onder mijn neus geschoven. Als kers op de taart heb ik, met wat hulp van mijn geldschieters, zelfs een nieuwe auto kunnen kopen. 

Toegegeven: er zitten ook viezeriken en getrouwde kerels tussen. Maar als je goed zoekt, kom je ook leuke singles tegen. Mannen aan wie niks mankeert, maar die gewoonweg geen tijd hebben voor een relatie. En wel behoefte hebben aan gezelschap en daarvoor willen betalen. Voor mij is dit de perfecte oplossing om het leven te leiden dat ik graag wil. Wat is daar nou verkeerd aan?”

Van de partners van VROUW