Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

VROUW magazine

Anne was minnares: Hij was mijn baas
en 24 jaar ouder dan ik

journaliste

Hanna Gillissen

A

Anne (34, niet haar echte naam) is secretaresse en zoekt het op seksueel gebied buiten de deur. Deze week staat zij in VROUW magazine. Samen met haar vriend heeft ze een zoontje (2). Tijdens hun relatie was ze zeven jaar lang de minnares van haar leidinggevende.

Mijn baas…

“was een mooie man om te zien: verzorgd en sexy. Hij was, ook al zo cliché, 24 jaar ouder dan ik en ik was zijn secretaresse. Toen een collega met wie ik altijd onschuldig flirtte, ziek thuis kwam te zitten, zei mijn baas: ‘Jammer hè, nu heb je niemand meer om mee te flirten.’ Zonder nadenken stuurde ik hem een sms: ‘Ik kan toch ook met jou flirten?’

Even hield ik mijn hart vast. Straks kostte mij dit m’n baan! Maar ik kreeg een sms’je terug: ‘Dat mag altijd…’ Van het één kwam het ander. Ik had een relatie, maar woonde nog alleen; bij mij thuis voerden we de seksfantasieën uit waar we bij onze partner niet mee aan hoefden te komen.”

Onze affaire hield stand…

“toen ik ging samenwonen. Het werd een tweede leven. Natuurlijk was ik bang dat mijn vriend er achter zou komen. We hadden de afspraak dat hij nooit onaangekondigd thuis zou komen, omdat ik niet wilde dat het dan een rotzooi was.

Hij geloofde dat. Soms vroeg hij wel waarom ik het beddengoed weer had verschoond, maar hij vroeg nooit door. Gelukkig maar, want ik kon niet stoppen. Ik was verslaafd geraakt aan de aandacht die ik als minnares kreeg.” 

Schuldig…

“voelde ik me niet.  Soms had ik geen energie meer voor seks met mijn vriend en dacht ik wel: ‘Waar ben ik mee bezig?’ Het was puur lust, ik was niet verliefd. Mijn hart lag bij mijn partner. Het was wel moeilijk het geheim te bewaren. Op één vriendin na, heb ik er met niemand over gesproken.

Ik was bang dat de vrouw van mijn baas erachter zou komen, dat het voor een breuk in hun relatie zou zorgen. En ik wilde niet dat ik op kantoor als ‘slet’ te boek zou komen te staan. Of dat vrouwen me zouden gaan zien als iemand die hun man afpakt.”

Aan onze affaire kwam een einde…

“toen zijn vrouw toch argwaan begon te krijgen. We mailen alleen nog af en toe. Ik ben nog steeds gelukkig met mijn vriend. Ik houd ontzettend veel van hem, we zijn soulmates, vullen elkaar aan. En door de komst van onze zoon ben ik mijn wilde haren ook wel een beetje kwijtgeraakt. Maar soms mis ik het wel, dat spannende seksleven. Als mijn baas mij zou bellen: ‘Ik ben de buurt, kan ik langskomen?’ zou ik toch ‘Ja’ zeggen...”

Jij op VROUW.nl

Ben jij ook een keer met je collega of baas tussen de lakens gedoken? En wil je hierover vertellen? 

Vertel het ons hier!