Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Mark Uyl
VROUW magazine

Babs (48): 'Ik zou zo weer meedoen aan
Adam Zkt. Eva VIPS!'

Tanja Spaander

B

Babs de Geeter (48) is single en heeft een eigen nagelstudio. Ze was te zien in het programma Adam Zkt. Eva VIPS, als een van de twee ‘Eva’s’ in de aflevering met Eric Dikeb. Hij koos voor haar. Afgelopen weekend vertelde Babs in VROUW Magazine hoe haar deelname aan het datingprogramma haar leven veranderde. 

"Ik had mijn leven net weer een beetje op orde. Ik was twee jaar eerder gescheiden na een relatie van 23 jaar; dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Adam Zkt Eva VIPS was een mooie kans. Ik wist dat ’et zich afspeelde op een prachtig eiland waar je normaal niet snel komt.

Adam Zkt Eva VIPS

Daten op deze manier leek me super. Weg van de prikkels van de moderne wereld, alles puur natuur. Je bent op elkaar aangewezen en dat leek me iets voor mij. Dat ik uit de kleren moest, stoorde me niet. Ik heb het wel eerst even aan mijn ouders verteld. Ze begrepen het wel; ze hebben drie dochters en ik ben degene die zo gek is als een deur!

Oorspronkelijk kom ik uit de sport en twintig jaar geleden opende ik mijn nagelstudio. Dus ja, uiterlijk is belangrijk voor me, en ik sport ook nog steeds. Ik wist al dat ik aan Eric Dikeb was gematcht. Met mijn sportieve lijf zijn we tegenpolen; leuk voor tv.

Veiligheid

Uiterlijk was hij niet mijn type, maar ik dacht dat hij dat misschien zou compenseren met zijn persoonlijkheid. Daar was ik benieuwd naar. Want uiterlijk brengt je misschien bij elkaar, innerlijk hóudt je bij elkaar. 

We hebben ook nog steeds contact, maar alleen op vriendschappelijke basis. Volgens mij was ik ook niet zijn type. Maar mijn avontuur kon toch al niet meer kapot. Natuurlijk heb ik vooraf nagedacht over het feit dat ik mijn eigen zaak heb. Maar ik besloot dat mensen die mij kennen, het wel zouden begrijpen.

Killerbody

Er was niemand die zei: ‘Zou je dat nou wel doen?’ Via via hoorde ik wel dat mensen verwachtten dat ik er hinder van zou ondervinden. Maar dat is niet gebeurd, ik heb dit jaar zelfs een derde medewerker aangenomen. Voor de veiligheid haalde ik wel mezelf van internet; mijn Facebookpagina en profielen op datingsites heb ik verwijderd.

Toen ik Messenger weer activeerde, kreeg ik berichten van mensen die schreven dat ze me aantrekkelijk vonden en me wilden ontmoeten. Eén man deed me een oneerbaar voorstel, maar daar heb ik niet op gereageerd. De reacties waren stuk voor stuk positief: ‘Wat een lijf voor 48 jaar!’ en ‘Killerbody!’ Daar moest ik wel van blozen.

Het mooiste compliment was dat ik zo mezelf was op televisie, en dat het zulke mooie beelden waren. Mensen staken zelfs de straat over om me dat te vertellen. Dat was leuk om mee te maken. Ik heb nergens spijt van en zou het zo weer doen.”

Jij op VROUW

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje