Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Slapen met de wekker naast je bed
Foto: Hollandse Hoogte
Waanzinnig gedroomd

Deze droom gaat over levenslessen,
ook op seksueel gebied

astrologe

Nathalie Kriek

W

Wat betekent het eigenlijk als er steeds weer een bekende opduikt in je droom, en hij dan ook nog blote voeten en een bloot bovenlijf heeft, maar wel braaf tussen boekenkasten op een bankje blijft zitten? Susan heeft die droom regelmatig. Behalve een spirituele uitleg is er ook een zinnelijke ...

Susan mailt ons haar droom: Ik loop een ruimte binnen met gangetjes, waarin kasten vol boeken staan. Ik loop verschillende gangen door en zie ineens een bekende zitten op een bank. Hij heeft blote voeten en een bloot bovenlijf.

We kijken elkaar even aan, dan staat de bekende op en loopt door een grote glazen deur. De bekende komt zo nu en dan terug in mijn droom. Ik ben erg benieuwd wat de droom zou kunnen betekenen.

De analyse

Nathalie: De gangen in je droom staan voor de diverse fases in je leven, voor de overgangen van de ene naar de andere fase. Uit het feit dat de gangen gevuld zijn met boeken(kasten) blijkt dat je tijdens het doorlopen van verschillende fasen veel hebt (gehad) aan jouw eigen ervaringen, maar zeker ook aan de mening van anderen. Je hebt hier veel van geleerd en eigenlijk leer je nu nog steeds.

Een bankje in een droom staat voor een veilige, spirituele plek. Het geeft aan dat je goed bezig bent met betrekking tot het leren van jouw eigen persoonlijke ontwikkelingen en levenslessen. De bekende die jij in je droom op het bankje ziet zitten, bezit mogelijk bepaalde kwaliteiten, talenten of karaktereigenschappen waar jij ook nog het een en ander van zou kunnen leren.

Heeft deze droom met seks te maken?

Omdat de bekende blootvoets verschijnt en met ontbloot bovenlichaam, zou je je kunnen afvragen of er naast het feit dat je iets van deze persoon kunt leren met betrekking tot jouw eigen levenslessen er wellicht ook iets is op seksueel gebied wat je nog dient te leren, te verwerken of (wil) ervaren.

De glazen deur waar de bekende door verdwijnt, kan slaan op het conflict tussen jouw eigen bewustzijn en onderbewustzijn. Met je onderbewustzijn weet je wat goed is voor je, maar eigenlijk is dit niet wat jouw bewustzijn wil horen.

Wellicht heeft deze bekende in het dagelijks leven zelf (ook) issues met betrekking tot seksualiteit.

Wil jij ook je droom laten analyseren? 

Stuur dan hier je droom in! 

Gerelateerde onderwerpen