Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Waanzinnig gedroomd

'Dromen over seks betekenen vaak dat je
behoefte hebt aan een gesprek'

astrologe

Nathalie Kriek

D

Dromen zijn perfecte wegwijzers, mits we in staat zijn die te ontcijferen. Daarom biedt VROUW lezers de mogelijkheid een bijzondere droom in te sturen voor een droomanalyse van astrologe Nathalie Kriek. Deze week de droom van Evelyn:

De droom

Evelyn: "Ik droom regelmatig dat ik weer samen ben met mijn ex, de vader van mijn drie kinderen, mijn jeugdliefde. Het onderwerp komt steeds terug, ik droom dat we samen seks hebben, zoenen of daarmee net willen gaan beginnen, maar dan wel op plaatsen waar we steeds gestoord worden door familie, kinderen of vrienden. Vannacht droomde ik bijvoorbeeld dat we samen in bed aan het vrijen waren, maar dat bed stond midden op de stoep bij de openbare gymzaal... iedereen kon ons zien. Wat betekenen deze dromen?"

De analyse

Nathalie: "Wanneer we in onze droom vrijen met iemand, betekent dit vaak dat we in het dagelijks leven graag een persoonlijk en diepgaand gesprek met diegene zouden willen voeren. Kus je de ander (of wil je hem kussen), dan staat dit in psychologische zin voor een zeker respect of een zekere bewondering die je voor deze persoon hebt. Het feit dat jullie je altijd in het openbaar bevinden, laat zien dat je onbewust bang bent dat anderen zien of merken dat je behoefte hebt aan een diepgaand gesprek of ontdekken wat de reden is dat je met hem wilt praten. De gymzaal kan in dit geval staan voor een sportcomplex, fitnesscentrum, zwembad of badplaats. Wellicht omdat je hem daar hebt leren kennen, al eens gesproken hebt of zou willen spreken?"

Advies

"Beste Evelyn, indien deze droom vaker terugkomt, zou ik je willen adviseren om eens voor jezelf na te gaan waarom je een intiem gesprek met jouw ex zou willen voeren. Welk persoonlijk onderwerp je met hem zou willen bespreken en waarom dit enkel voor zijn oren bestemd is. En ook wat de reden is dat je hierbij geen 'pottenkijkers' kunt gebruiken. Stel jezelf tenslotte de hamvraag: waarom is dit er tot nu toe nog niet van gekomen?" 

 

Gerelateerde onderwerpen