Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Breipatronen
Foto: Lang Yarns
Wat brei je me nou?

Wollige mode...
Heel Holland breit!

Kim Querfurth

B

Breng kleur in de herfst! Met deze unieke capes, sjaals, omslagdoeken en handschoenen blijf je heerlijk warm tijdens een boswandeling. Leuk om te breien en met snel resultaat. Hier vind je alle patronen van de mooie breisels uit VROUW Magazine. Je kunt ze onderaan dit artikel gratis downloaden.

Poncho

Deze poncho gaat nooit meer uit! Hij past bij alle kledingstukken en de stoere franjes aan de onderkant geven ’m een hippie touch. Materiaalkosten 39,80 euro. 

Muts en sjaal

Deze set in Missoni zigzagstijl is een echte blikvanger en leukt elke effen jas op. De sjaal is niet alleen geschikt om buiten te dragen maar doet het ook goed op een simpele pullover. Materiaalkosten sjaal 35,70 euro en muts 17,85 euro. 

Sjaal

Heerlijk fluffy en warm is deze excentrieke gemêleerde sjaal in paarstinten. Dankzij het gebreide gat in het patroon, blijft de sjaal goed op z’n plek zitten. Materiaalkosten 29,85 euro.

Vest

Dit superhandige overslagvest met knoop is ideaal voor kille dagen en sluit mooi aan op het modebeeld met paarse en roze tinten. Ideaal om mee te mixen en matchen! Materiaalkosten 39,80 euro. 

Omslagdoek 

Paars is één van de hoofdkleuren deze winter, dus je zult veel plezier hebben van dit vernuftig opengewerkte exemplaar dat zwierig op elke outfit past. Materiaalkosten 27,80 euro.

Handschoenen

Bij deze handschoenen zonder vingers hoort ook nog een sjaal. Mooi met naturel herfsttinten. Materiaalkosten 27,80 euro.

Voor verkoopadressen zie : www.langyarns.com

In onderstaande bestanden is de uitleg in het Nederlands en andere talen. 

BijlageGrootte
Poncho542,89 KB
Muts die hoort bij poncho527,34 KB
Muts en sjaal zigzagstijl539,34 KB
Gemêleerde sjaal553,73 KB
Omslagvest599,62 KB
Omslagdoek 728,41 KB
Handschoenen532,45 KB