Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: hollandse hoogte - EyeEm Mobile GmbH
Wat Hij Vindt

'Lingerie is een
ronduit overgewaardeerd product'

Redactie VROUW

D

Drie mannen geven bij toebeurt hun mening over vrouwenzaken. Dit keer Telegraaf-collega Sander (40), samenwonend en vader van drie kinderen.

Lingerie kan me nogal gestolen worden. Een ronduit overgewaardeerd product, wat je 99,8% van de tijd niet eens ziet ook. En, niet te vergeten, maar toch zeker van belang: die stukjes bij elkaar geraapte stof zijn ook nog eens peperduur.

Vleeskleurig

Lingerie is een beetje alsof je een nieuwe lamp koopt, daar dan de hele dag een juten zak overheen hangt en die, vlak voor je slapen gaat, even snel omhoogtrekt. Om daarna snel het licht uit te doen. 

Het schijnt dat vrouwen zich vrouwelijker voelen in een Marlies Dekkertje onder hun dagelijkse kleding, dan wanneer ze hun intimiteiten verstoppen achter vleeskleurige vouwwagententen.

Erotiserende gedachte

Het schijnt ook dat mannen het een ronduit erotiserende gedachte vinden als hun vrouw of vriendin de ganse dag in een vuurrood setje ronddobbert. Heb ik nooit begrepen. Wat is de meerwaarde? Wat zie je ervan? Ik heb ook nog nooit lingerie gekocht voor deze of gene. Als je een beetje leuk uit de hoek wil komen, ben je toch snel zo’n 200 euro verder.

Bovendien, wat zou Vriendin zeggen als ik ermee kwam aanzetten? Ik zie het al voor me. Het feit dat ik, zomaar op een doodnormale donderdagmiddag, uitnodigend met een tasje loop te zwaaien, zal haar nog wel kunnen bekoren. "Een cadeautje? Zomaar? Wat lief!"

Jock body

Maar als dan blijkt dat ik een zwarte, uitdagende stringbody (type ouvert, je weet wel, Frans voor 'open') heb aangeschaft onder het mom van "Ik dacht, weer eens wat anders", denk ik niet dat Vriendin daar glorieuze hallelujah-kreten van zal gaan uitslaan. 

Gekkigheid joh, je hebt tegenwoordig ook lingerie voor mannen. Google maar eens op 'roze jock body'. Zeg nou zelf, als Vriendin daarmee kwam aanzetten - "Kijk eens, cadeautje" - dan was het snel gedaan in huisje Weltevree. Voor mij geen polonaise aan het lijf, laat staan een stringetje.

Jij op VROUW.nl

Heb jij een bijzonder, grappig of verdrietig verhaal dat je met ons wilt delen?

Vertel het ons dan hier!