seizoenhoroscoop

boogschutter

23 nov - 21 dec

Zomer

Lentekriebels: Je hebt echt zin om eens iets heel anders te gaan doen. Om je te verdiepen in een liefhebberij waar anderen niets aan vinden of überhaupt niets van begrijpen. Wat dit dan zou moeten zijn, daar moet je nog achter zien te komen, maar wel zeker is dat je klaar bent met de huis, tuin -en keuken hobby’s. Misschien is het tijd voor een apart huisdier?

Vlinders: Het laatste waar je zin in hebt is lanterfanten en niets doen. Natuurlijk is het fijn om samen met je lief heerlijk te ontspannen, maar dan wel nadat jullie even flink actief bezig zijn geweest. Wat je nu vooral leuk vindt om samen met je partner te ondernemen zijn dingen als hardlopen, fietsen, zwemmen. En daarna lekker naar de sauna!

Vrienden: Hoewel je het echt wel leuk vindt om bepaalde vriend(inn)en weer eens te zien en te spreken, lijkt het er dit voorjaar toch niet van te komen. Je agenda staat boordevol afspraken (waarvan je de meeste afzegt omdat je het gewoon niet redt) waardoor het helaas toch niet lukt om samen een nieuwe datum te prikken. Volgende keer beter.

Voorjaarsschoonmaak: Hier kunnen we kort over zijn. Jij gaat de komende maanden níet schoonmaken. Natuurlijk houd je de boel hier en daar wel een beetje bij, maar echt flink uitpakken met de mop en het sop; nee. Misschien is het wel een goed moment om eens serieus na te denken over een huishoudster…