kreeft
Ascendanten

kreeft

Personen met ascendant Kreeft zijn gevoelig en kennen tegenstrijdigheid door de twee verschillende temperamenten die zij in zich hebben. Zij zijn óf heel moederlijk óf geven juist helemaal niets om nakomelingen. Zij zijn óf heel beschermend óf lopen voor iedere belangrijke verantwoordelijkheid weg. Deze personen zijn door en door kwetsbaar, gevoelig, dromerig en lijden vaak in stilte. Zij houden ervan zich te verliezen in hun herinneringen en hebben grote behoefte om te worden bemoederd, zelfs op volwassen leeftijd. Dit is de reden dat ze altijd iemand nodig hebben die hen begrijpt en steunt. Door hun kwetsbaarheid en gevoeligheid vinden zij het moeilijk te leven en zich goed te voelen in deze gewelddadige wereld.

Zijzelf zijn absoluut niet oorlogszuchtig of er op uit om iemand onderuit te halen; zij streven altijd naar harmonie. Niettemin zijn zij koppig en niemand kan hen dwingen iets te doen wat zij niet willen of ergens aan mee te werken waar zij niet achterstaan. In een omgeving waar zij zich vertrouwd en prettig voelen, raken ze snel gehecht. Daarom hebben mensen met deze ascendant er vaak moeite mee of aarzelen ze een beetje als het gaat om het aanbrengen van veranderingen in hun omgeving of leven. Zo'n verandering zullen zij schoorvoetend aanvaarden, op hun eigen manier, want zij zijn het die beslissen. Zich bloot geven naar anderen toe, kost hen de grootste moeite en vooral als het om emotionele gevoelens gaat, kunnen zij weleens dichtklappen.

Op momenten dat zij zich veilig voelen en in vrede leven met hun verleden kunnen zij zich vrijgevig tonen en hebben zij alle vertrouwen in anderen. Maar in het tegenovergestelde geval, accepteren zij geen enkele kritiek en laten zij zich gemakkelijk krenken door de woorden van anderen. Dan kruipen zij in hun schulp en laten niets meer van zichzelf zien uit angst om opnieuw te worden gekwetst.

Bereken jouw ascendant

Geboortedatum
Geboortetijd
Sorry, de datum is niet geldig.