seizoenhoroscoop

kreeft

22 juni - 22 juli

Zomer

Lentekriebels: Jij staat helemaal open voor een nieuwe hobby, mits je deze alleen kunt uitvoeren. Het laatste waar je nu behoefte aan hebt is iets doen in groepsverband. Naaien, breien of borduren zijn dingen waar je nu heerlijk je creativiteit in kwijt kunt en waar je ook nog de nodige rust in vindt.

Vlinders: Jij en je lief hebben wat onenigheid tijdens het bespreken van een vakantie of het plannen van een uitje. Waarschijnlijk probeert je geliefde je nu vooral mee te tronen naar een locatie waar hij/zij zelf heel graag naar toe wil. Wanneer jullie uiteindelijk toch tot een compromis komen, zullen jullie het ook echt fantastisch hebben samen.

Vrienden: Je stelt deze lentemaanden maar wat graag je huis open voor je goede vrienden en vriendinnen waarbij je het niet zult laten flink uit te pakken met hapjes en drankjes. Een gezellig avondje bij kreeft wordt dan ook écht gezellig. Een feest buiten de deur deze periode valt helaas behoorlijk tegen

Voorjaarsschoonmaak: Een overvolle wasmand, een rommelig aanrecht en smoezelige vloeren kunnen je heel lang niet echt boeien, tot plotseling het moment zich aandient dat het je aan alle kanten aanvliegt. Dan ga je ook direct als een razende met bleek, allesreiniger, anti schimmel middel door het huis en rust je niet eerder tot alles weer letterlijk tegen je op glimt.