seizoenhoroscoop

leeuw

23 juli - 23 aug

Zomer

Lentekriebels: Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en staat dan ook te trappelen om deze aan te gaan. Het feit dat anderen zeggen hoe moeilijk een en ander is of je ronduit laten weten er geen vertrouwen in te hebben, maakt dat je alleen maar harder je best zult doen om het tegendeel te bewijzen.

Vlinders: Je geliefde is nogal jaloers deze maanden en hoewel je je hierdoor best gevleid voelt, zet het soms ook wel een domper op de momenten dat jullie samen zijn. Probeer niet direct boos te worden, maar geef hem/haar gewoon nog een extra dikke knuffel plus dito compliment.

Vrienden: Je spreekt graag af met vrienden dit seizoen; even gezellig bijkletsen en op de hoogte worden gebracht van de laatste nieuwtjes (lees; roddels). Probeer wel een klein beetje de tijd in de gaten te houden; je komt veel te laat aan en gaat eigenlijk ook veel te laat weer weg.

Voorjaarsschoonmaak: Grote schoonmaak? Niet nodig, toch? Jawel Leeuw, jawél! Kijk om je heen, naar de grote dotten stof onder je bed en achter de bank, de vetspetters die zitten vastgekoekt aan de keukentegels en op het fornuis. En de rest! Grote kans dat je partner of een vriendin je hierop wijst, zelf vindt je het eigenlijk wel best.