seizoenhoroscoop

maagd

24 aug - 23 sept

Zomer

Lentekriebels: Je denkt er al een poosje over na om iets met je geld te gaan doen waar je later profijt van zou kunnen hebben. Beleggen, investeren of sparen, je komt er niet helemaal uit. Deze maanden begint het toch weer te kriebelen; een perfect moment om jezelf eens goed te laten informeren door mensen die er daadwerkelijk verstand van hebben.

Vlinders: Je partner weet inmiddels wel wat hij/zij aan jou heeft en dat maakt het voor jou een stuk gemakkelijker om lekker helemaal jezelf te zijn. Het enige nadeel hiervan is wel dat je soms nogal kunt klagen over van alles. Bekijk de dingen vooral van de zonzijde, er is veel meer wel dan niet leuk tussen jullie, koester het!

Vrienden: Hoewel je het anderen graag naar de zin maakt, doe je er verstandig aan deze periode niets te doen wat tegen je gevoel indruist of ergens mee naartoe te gaan waar je echt geen zin in hebt. Grote kans dat het je zo zeer tegen valt dat de vriendschap hierdoor een flinke deuk oploopt; zonde en totaal onnodig.

Voorjaarsschoonmaak: Alles is netjes, voor het oog, maar zodra je de laatjes open trekt of het meubilair opzij schuift, is het daar verre van proper. Met de plumeau ga je het liefst even snel om de spulletjes heen, terwijl je best weet dat er ónder ook goed gestoft dient te worden. Een klein beetje gemakzucht is jou niet vreemd, dit seizoen.