seizoenhoroscoop

ram

21 mrt - 20 apr

Zomer

Lentekriebels: Het prille lente zonnetje wakkert je creativiteit aan en nodigt uit tot actie. Je staat dan ook te trappelen om je nieuwe ideeën tot uitvoer te brengen. Wel doe je er verstandig aan jezelf eerst in bepaalde zaken in te lezen om vervolgens in de praktijk de nodige ervaring op te doen.

Vlinders: Dit is een uitstekende periode om er lekker met je geliefde op uit te gaan. Na alle drukte en hectiek van de afgelopen tijd kun je wel wat ontspanning gebruiken, maar dan wel op een passief actieve manier. Niet alleen wandelen en fietsen, maar ook weer eens lekker dansen!

Vrienden: Hoewel je het echt van plan was, komt het er toch weer niet van om met bepaalde vriend(inn)en af te spreken. Er komt toch weer van alles tussen waardoor je het toch maar weer op de lange baan schuift. Op zich jammer, een middagje ouderwets bijkletsen zou je echt goed doen.

Voorjaarsschoonmaak: Je hebt de energie er wel voor, alleen ontbreekt het je aan motivatie. Vooral het idee dat je na die tijd dat je de boel hebt laten slabakken nu in één keer alle achterstallig onderhoud om je oren krijgt, ontneemt je ter plekke alle zin. Je kunt beter elke dag één kamer onder handen nemen.