seizoenhoroscoop

schorpioen

24 okt - 22 nov

Zomer

Lentekriebels: Je staat te popelen om meer te weten te komen over het menselijk lichaam en dan vooral met het oog op sporten en gezondheid. Je vindt het enorm interessant om te leren hoe alles in het lichaam werkt en waarom en wat je zelf kunt doen om bepaalde dingen te verbeteren. Hup, met je neus in de boeken en lekker zweten in de gym!

Vlinders: Jullie komen dit seizoen helemaal tot elkaar tijdens rustige activiteiten waarbij jullie alle tijd en ruimte hebben voor een goed gesprek. Uiteraard is het hierbij belangrijk dat er overheerlijk eten en drinken voor handen is en de sfeer om jullie heen niet al te luidruchtig is. Onthaasten is iets waar jullie allebei even behoefte aan hebben.

Vrienden: Je vindt het heerlijk om nu thuis – veel en vaak – mensen te ontvangen en hen fijn  in de watten te leggen met lekkere hapjes en gezellige drankjes. Dit is een periode waarin je  veel behoefte hebt aan goede vrienden om je heen. Mensen met wie je kunt lachen, maar op zijn tijd ook een goed gesprek mee kunt voeren.

Schoonmaak: Hoewel je het best goed kunt, is schoonmaken nog steeds niet echt je hobby. Het liefst zou je willen dat iedereen thuis – of in ieder geval je partner – ook even flink de handen uit de mouwen steekt. Is het toch vooral je eigen rotzooi die moet worden aangepakt, heb je helaas pech en zul je er toch echt aan moeten geloven.