seizoenhoroscoop

steenbok

22 dec - 20 jan

Zomer

Lentekriebels: Je loopt al een poos rond met ideeën die je nog steeds niet hebt uitgevoerd. Misschien omdat je het nog niet helemaal zeker wist of omdat je er gewoon nog niet voldoende informatie over had ingewonnen. Deze periode begint het tóch weer te kriebelen; hoogste tijd om een en ander wél door te zetten!

Vlinders: Hoewel je nog steeds dol bent op je partner, heb je deze periode ook de behoefte om even wat vaker op jezelf te zijn. Gewoon iets voor jezelf doen zonder ‘rekening te moeten houden met’. Wel vind je het fijn om uit het niets door hem/haar te worden verrast met een leuk voorstel. Zomaar spontaan samen iets ondernemen: graag!

Vrienden: Afspreken met vriend(inn)en heeft momenteel niet je allerhoogste prioriteit. Het is heus wel oké als er iemand bij je langs komt maar alsjeblieft niet te lang. Je bent nogal snel overprikkeld deze maanden. Het liefst spreek je af met de vriend(in) die niet al te druk is en ook in staat is tot luisteren.

Voorjaarsschoonmaak: Bij jou komt de netheid met pieken en dalen. Het ene moment laat je alles rondslingeren en interesseert het je vrij weinig dat je door een zelfgecreëerd looppad vanuit je bed naar de badkamer te moeten lopen, terwijl je de andere keer helemaal gek wordt als er pluisjes op je vloerkleed liggen. Hoe staat de pet dit seizoen?