seizoenhoroscoop

stier

21 apr - 21 mei

Zomer

Lentekriebels: Iets wat je van of bij een ander ziet, inspireert je enorm om hetzelfde te gaan doen. Wel vindt je het belangrijk om er je eigen draai aan te geven, je houdt niet van eenheidsworst en alleen ‘na-apen’ geeft je geen voldoening. Geef je ogen goed de kost en laat je handen het werk doen, je bent nu super creatief!

Vlinders: Luxe en comfort, dat is waar jij dit voorjaar behoefte aan hebt. Heerlijk met je partner uit eten, een weekendje weg, desnoods een hele week, zolang het maar gerieflijk is en er meer dan genoeg te eten en te drinken is. Zowel kwantiteit als kwaliteit is belangrijk voor je, als het je goed smaakt wil je niet misgrijpen.

Vrienden: Je vindt het fijn om af te spreken, maar deze periode ga je het liefst bij de ander op bezoek, of stel je voor een terrasje te pakken. In plaats van zelf constant heen en weer te draven met koffie en/of broodjes, wil je het liefst gewoon zelf even in de watten worden gelegd. En zelf bepalen wanneer je weggaat…

Voorjaarsschoonmaak: Je komt wat traag op gang, maar als je dan ook eenmaal hebt toegegeven aan de schoonmaakwoede, ga je wel in één keer door tot je helemaal klaar bent en alles weer glimt en blinkt. Zorg wel dat je alleen thuis bent als je hem van jetje geeft, schoonmaken is doorgaans niet iets waar je vrolijk van wordt.