seizoenhoroscoop

tweelingen

22 mei - 21 juni

Zomer

Lentekriebels: Alles wat te maken heeft met schrijven, internet, telefonie en andere zaken waarbij veel en vaak wordt getypt en al dan niet virtueel wordt gecommuniceerd  heeft nu je interesse. Misschien denk je na over een leuk onderwerp om over te bloggen of te vloggen of heb je plannen om een boek te schrijven. Begin gewoon, dan volgt de rest vanzelf.

Vlinders: Het is belangrijk voor je dat je geliefde je nog steeds leuk, grappig en aantrekkelijk vindt en je doet dan ook enorm je best om hem of haar te entertainen. Doorgaans gaat je dit ook prima af, alleen zou je partner het ook wel eens fijn vinden als je gewoon even stil bent tijdens de film.

Vrienden: Vergeet niet regelmatig je agenda te raadplegen dit seizoen. Terwijl je rent van hot naar her, is een dubbele afspraak zo gemaakt of nog erger; een afspraak vergeten! Niemand vindt het leuk om voor een dichte deur te staan of tevergeefs op iemand te moeten wachten. Echte vrienden zijn schaars, lieve Tweeling. Wees er zuinig op.

Voorjaarsschoonmaak: Schoonmaken doe jij niet even tussendoor; het is belangrijk voor je dat het grondig gebeurt en niet met de Franse slag. Hoewel je niet direct bij het zien van een stofje of pluisje naar de swiffer grijpt, ga je wel hélemaal los wanneer je dit uiteindelijk wel doet. Binnen een dag is de boel van boven tot onder tot in het kleinste detail aangepakt.