seizoenhoroscoop

vissen

20 feb - 20 mrt

Zomer

Lentekriebels: Als je zelf nog jonge kinderen hebt of inmiddels oma bent, zit je goed deze lente. Je verlangt er namelijk naar om weer eens even lekker ‘kind’ te zijn, gewoon een dagje heerlijk onbezorgd in het leven te staan. Deze mogelijkheid doet zich dan ook zeker voor; fijn met je kroost van de glijbaan in het zwembad of schommelen in het park. Geen kids? Ga gewoon lekker los met je vriendin!

Vlinders: Jij hebt niet veel noten op je zang. Een gezellig etentje voor twee in jullie favoriete restaurant inclusief een overheerlijk dessert klinkt voor jou als een ideale date. Wel zou het fijn zijn als het daarna in de slaapkamer ook nog even romantisch zou kunnen worden. Rozenblaadjes, lingerie, massageolie; helemaal top.

Vrienden: Je vindt het prima als er vrienden bij je op bezoek komen, maar het hoeft allemaal niet zo nodig op afspraak. Het leukst vind je het als iemand plotseling op het idee komt om even bij je langs te gaan of je spontaan te bellen om samen iets leuks te gaan doen. Gelukkig gaat dit deze lente ook gebeuren!

Voorjaarsshoonmaak: Hoewel het niet op elk moment van de dag spik en span is bij je thuis, is het nu ook niet alsof er een orkaan heeft gewoed. Alles is vrij netjes en dus is het nu vooral een kwestie om het puntje op de i te zetten. Even goed poetsen achter het witgoed, de overgordijnen laten stomen, kortom; de grote dingen die bijna niemand wekelijks doet.