seizoenhoroscoop

waterman

21 jan - 19 feb

Zomer

Lentekriebels: Je wordt een beetje moe om voortdurend aan andermans verwachtingen te moeten voldoen, en terecht. Wees vooral wie je wilt zijn en niet hoe anderen je graag zouden willen zien. Je krijgt er zo langzamerhand niet alleen de kriebels van, maar ook de eeuwige jeuk. Klaar mee!

Vlinders: Jij loopt dit seizoen helemaal warm voor film, cabaret, muziek -en andere theater voorstellingen. Het is dan ook een perfecte tijd om jezelf even helemaal op te doffen en samen met je geliefde te genieten van een heerlijk avondje entertainment. Na afloop in jullie chique kleren nog even door de mc drive en jullie hebben werkelijk een super date!

Vrienden: Je bent nogal druk met je werk én jezelf (en ja, dat werd na al die weken zorgen voor anderen ook wel eens tijd!) waardoor je soms helemaal vergeet te reageren op mailtjes of appjes van je vriendinnen.

Voorjaarsschoonmaak: Een vuil boterhambord, een leeg kopje (uiteraard met nog een koud geworden bodempje koffie erin), tijdschriften, sokken, en ga zo nog maar even door. Doorgaans laat je een spoor van rommel na in huis, dus voor je überhaupt aan schoonmaken dénkt, zul je eerst alles netjes moeten opruimen.