seizoenhoroscoop

weegschaal

24 sept - 23 okt

Zomer

Lentekriebels: Waar je op bepaalde vlakken behoorlijk introvert kunt zijn, krijg je steeds vaker de behoefte om uit je schulp te kruipen en jezelf meer te laten zien. Geef maar flink gehoor aan alles wat er op dit gebied bij je kriebelt; succes is namelijk te verwachten en al helemaal wanneer je meer de publiciteit zoekt.

Vlinders: Hoewel de basis tussen jullie goed is, vind je het wel jammer dat jij de laatste tijd steeds degene lijkt te zijn met de leuke ideeën. Eigenlijk zou jij ook wel weer eens door je partner verrast willen worden. Waag er gerust eens een gesprekje aan; grote kans dat je geliefde het niet eens in de gaten heeft.

Vrienden: Juist omdat je graag alles tot in de puntjes wilt verzorgen wanneer je gasten krijgt, heb je behoorlijk wat moeite met mensen die onaangekondigd bij je op de stoep staan. En laat dát nu juist hetgeen zijn wat je dit seizoen kunt verwachten. Zorg dat je altijd iets speciaals in huis hebt, dan is dat in elk geval geen probleem.

Voorjaarsschoonmaak: Ondanks je de noodzaak er van inziet, moet je jezelf letterlijk naar de bezemkast slepen om alles voor deze grote poetsbeurt voor te bereiden. Kom op, Weegschaal, even flink de schouders eronder en klaar is het weer. Misschien kun je ook meteen proberen wat overbodige spullen weg te gooien; je kasten puilen uit!