VROUW.nl | Veel gestelde vragen Lekker in je vel-challenge

Vragen over de inhoud van de Lekker in je vel-challenge

Wat voor recepten kan ik verwachten tijdens de Lekker in je vel-challenge?

Jullie worden bijgestaan door Sonja Bakker en dat houdt in dat er heel veel zal worden afgewisseld. Wie bij Sonja alleen denkt aan eierkoeken en gekookte aardappels, heeft het mis. Want met bami, nasi, pasta en lekkere wraps wordt diëten ineens een stuk leuker!

Bij deelname aan de VROUW Lekker in je vel-challenge krijg je 6 weken lang toegang tot het online afvalprogramma van Sonja. Je krijgt van ons - nadat je je deelname in de VROUW Shop hebt besteld - per e-mail een activatielink waarmee je kunt inloggen. In het programma kun je vervolgens aangeven of er dingen zijn die je absoluut niet lust. Als je ergens juist helemaal weg van bent, dan kun je dat evengoed aangeven. Je kunt hier zelfs invoeren dat je houdt van een wijntje op zijn tijd! De door jou opgegeven voorkeuren zorgen ervoor dat je weekmenu’s ontvangt die perfect passen bij jou en jouw leven.

Wat voor trainingsschema’s kan ik verwachten tijdens de Lekker in je vel-challenge?

Afvallen is meer dan alleen gezond eten. Lekker bewegen hoort er uiteraard ook bij. Tijdens de Lekker in je vel-challenge word je op fysiek gebied bijgestaan door Fit at Home en vlogger en personal coach Merijn Schoeber. Met wekelijkse filmpjes leren zij je alle ins and outs met betrekking tot bewegen. Helpt sporten bijvoorbeeld tegen een knagend hongergevoel? En zo ja, hoe pak je dat dan aan?

Hoe gaat Sonja Bakker mij begeleiden?

Naast vele recepten en weekmenu's geeft Sonja tijdens de challenge je tips over uiteenlopende onderwerpen. Kom je ergens niet uit? Laat het dan tijdens de challenge vooral weten in de speciale besloten Facebook pagina.

Wat kan ik allemaal op mijn persoonlijke pagina vinden?

Tijdens de Lekker in je vel-challenge krijg je toegang tot jouw persoonlijke pagina op VROUW.nl. Dit is jouw uitvalsbasis tijdens de challenge en hier kan je terecht voor alle informatie die je nodig hebt om jouw levensstijl te veranderen en bewust te eten en te bewegen. Op je persoonlijke pagina vind je:

  • Een dashboard waar je iedere dag je gewicht in kunt vullen en aan kunt geven hoe je dag is gegaan
  • Elke dag een dagopdracht op het gebied van psyche, voeding en beweging
  • Elke week een work out-video van Fit at home
  • Inspirerende interviews met vrouwen die bewust zijn gaan leven
  • Informatieve artikelen over voeding, psyche en bewegen
  • Blogs en vlogs van VROUW-journalisten Marjolein Hurkmans, Monique Daling, Merel Schut en Mariëlle Wisse, die ook meedoen met de Lekker in je vel-challenge
  • Kortingscodes
  • Digitale medailles voor elke mijlpaal die je tijdens de Lekker in je vel-challenge bereikt

Algemene vragen

Tot wanneer kan ik mij inschrijven?

Je kunt je vanaf 9 december inschrijven voor de VROUW Lekker in je vel-challenge. Een maand daarna, op 8 januari gaan we officieel van start. Dan nog niet ingeschreven? Geen enkel probleem, ook na 8 januari kun je je nog inschrijven, maar dan wel tot 21 januari. Je volgt dan een verkort programma bij VROUW, maar behoudt wel de 6 weken toegang tot het online afvalprogramma van Sonja Bakker.

Wanneer start de VROUW Lekker in je vel-challenge?

De challenge start op 8 januari 2018 en eindigt op 19 februari 2018. De challenge duurt daarmee 6 weken.

Zijn er ook mensen die niet mee kunnen doen aan de challenge?

De challenge is helaas niet geschikt voor zwangeren en mensen met diabetes. 

Vragen over bestellen en leveren

Hoeveel moet ik betalen om deel te kunnen nemen aan de challenge?

Om je een kwalitatief goede Lekker in je vel-challenge aan te kunnen bieden, is het nodig om aan alle deelnemers een vergoeding te vragen. Je betaalt dit jaar € 25,- voor deelname aan de challenge. Omgerekend komt dit neer op nog geen 5 euro per kilo dat je afslankt gedurende de 6 weken dat de challenge duurt! Daarmee krijg je eveneens 6 weken toegang tot het online afvalprogramma van Sonja Bakker.

Je kunt ook kiezen voor een kortingspakket, bijvoorbeeld Deelname aan de challenge inclusief het nieuwe boek 'Bella Italia' van Sonja Bakker en/of proefabonnement op Fit at Home. Je krijgt dan een mooie korting over het totaalbedrag. Lees hier meer over de verschillende producten en pakketten. 

Kan ik mijn challenge inschrijving en andere producten annuleren?

Je kunt binnen 14 dagen na inschrijving je deelname en je bestelde producten annuleren. Stuur hiervoor een mail met in het onderwerp Herroepen naar shop@vrouw.nl en geef hierin je gegevens, je ordernummer (deze staat in de informatiemail die je van ons hebt gekregen na je bestelling) en je bankrekeningnummer op. We zullen je vervolgens informeren welke stappen je moet ondernemen om je deelname en/of productbestelling definitief te annuleren, zodat wij het verschuldigde bedrag naar je kunnen terugstorten.

 

 

VROUW magazine
Handelsregister K.v.K.-nr: 330.72.792
BTW nummer: NL0010.39.064.B01
Statutair adres: Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam