VROUW.nl | Veel gestelde vragen Lekker in je vel-challenge

Vragen over de inhoud van de Lekker in je vel-challenge

Wat voor recepten kan ik verwachten tijdens de Lekker in je vel-challenge?

Afslankcoach Mieke Kosters helpt je bij het ontwikkelen van een gezonde en makkelijk vol te houden levensstijl door je elke dag heerljjke recepten te geven. Deze zijn afgestemd op jouw lichaam. Op de eerste dag van de Lekker in je vel-challenge bepaal je met behulp van een app hoeveel calorieën je per dag kan eten om je gewenste aantal kilo’s kwijt te raken. Hoeveel je mag eten hangt helemaal af van jouw afvaldoel, jouw lichaamsbouw en de mate waarop je doorgaans beweegt op een dag.

Afhankelijk van het aantal calorieën dat uit de app komt word je ingedeeld in een categorie: S, M of L. Tijdens de challenge ontvang je elke dag een recept van Mieke Kosters voor een heerlijk nieuw ontbijt, lunch of diner dat je heel gemakkelijk kunt aanpassen naar een S, M of een L maaltijd. Zo heb je voor jouw calorie-inname altijd een passend recept. 

Om te laten zien hoe je van deze losse recepten een lekker dagmenu maakt krijg je van Mieke ook elke week een voorbeeld dagmenu, compleet met S, M en L recepten. Met deze dagmenu’s en losse recepten willen we je inspireren to het maken van jouw eigen dagmenu’s met recepten die jij lekker vindt. De VROUW Lekker in je vel-challenge gaat immers om bewust keuzes maken en dat betekent niet dat jij jouw favoriete gerechten hoeft af te slaan.

Wat voor trainingsschema’s kan ik verwachten tijdens de Lekker in je vel-challenge?

Beweeg jij eigenlijk wel genoeg? Sportdeskundige Marije de Vries helpt je tijdens de challenge om manieren te vinden waarop jij op een prettige manier, die je ook nog eens leuk vindt, te bewegen. Elke week ontvang je van haar een trainingsschema waarmee je je trainingen rustig kunt opbouwen. Denk hierbij aan conditietraining, krachttraining en mindfull sporten. Gewoon thuis, zonder dure sportschoolabonnementen. Marije maakt bewegen leuk, zodat je het ook echt kunt volhouden!

Hoe gaan Mieke Kosters en Marije de Vries mij begeleiden?

Naast de recepten en weekschema’s nemen Mieke en Marije je mee in de wereld van lekker en gezond leven. Op je persoonlijke challengepagina op VROUW.nl vind je elke dag een dagopdracht en geven Mieke en Marije je tips over uiteenlopende onderwerpen. Kom je ergens niet uit? Laat het dan tijdens de challenge vooral weten in de speciale besloten Facebook pagina. Mieke en Marije zullen deze vragen elke week beantwoorden in een video.

Wat kan ik allemaal op mijn persoonlijke pagina vinden?

Tijdens de Lekker in je vel-challenge krijg je toegang tot jouw persoonlijke pagina op VROUW.nl. Dit is jouw uitvalsbasis tijdens de challenge en hier kan je terecht voor alle informatie die je nodig hebt om jouw levensstijl te veranderen en bewust te eten en te bewegen. Op je persoonlijke pagina vind je:

  • Een dashboard waar je elke dag je gewicht in kunt vullen en aan kunt geven hoe je dag is gegaan
  • Elke dag een dagopdracht van afslankcoach Mieke Kosters en sportdeskundige Marije de Vries op het gebied van psyche, voeding en beweging
  • Elke dag een recept van Mieke Kosters
  • Elke week een voorbeeld dagmenu in een inspirerend thema van Mieke Kosters
  • Elke week een uitgebreid beweeg- en trainingsschema van Marije de Vries
  • Inspirerende interviews met vrouwen die bewust zijn gaan leven
  • Informatieve artikelen over voeding, psyche en bewegen
  • Blogs van VROUW-journalist Daphne van Rossum, die ook meedoet met de Lekker in je vel-challenge
  • Kortingscodes
  • Digitale medailles voor elke mijlpaal die je tijdens de Lekker in je vel-challenge bereikt

Algemene vragen

Tot wanneer kan ik mij inschrijven?

De inschrijving voor de VROUW Lekker in je vel-challenge sluit op 27 december 2016 om 23:59 uur.

Wanneer start de VROUW Lekker in je vel-challenge?

De challenge start op 2 januari 2017 en eindigt op 13 februari 2017. De challenge duurt daarmee 6 weken.

Vragen over bestellen en leveren

Hoeveel moet ik betalen om deel te kunnen nemen aan de challenge?

Om je een kwalitatief goede Lekker in je vel-challenge aan te kunnen bieden, is het nodig om aan alle deelnemers een kleine vergoeding te vragen. De kosten voor het standaard pakket bedragen €4,50. Omgerekend komt dit neer op nog geen euro per kilo dat je afslankt tijdens de 6 weken dat de challenge duurt! Je kunt je standaardpakket uitbreiden met extra producten, zoals een kaartje voor het afsluitend live event, het nieuwste boek van Mieke Kosters, In 20 minuten van XL naar S; het boek Fitnessbijbel voor vrouwen van Marije de Vries en met een toegangskaartje voor de GezondheidsBeurs. Je krijgt dan 20% korting op het totaalbedrag.

Kan ik mijn challenge inschrijving en aanvullende producten annuleren?

Je kunt binnen 14 dagen na inschrijving je deelname en je bestelde producten annuleren. Stuur hiervoor een mail met in het onderwerp Herroepen naar events@vrouw.nl en geef hierin je gegevens, je ordernummer (deze staat in de informatiemail die je van ons hebt gekregen na inschrijving) en je bankrekeningnummer op. We zullen je vervolgens informeren welke stappen je moet ondernemen om je deelname en/of productbestelling definitief te annuleren, zodat wij het verschuldigde bedrag naar je kunnen terugstorten.

 

 

VROUW magazine
Handelsregister K.v.K.-nr: 330.72.792
BTW nummer: NL0010.39.064.B01
Statutair adres: Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam