VROUW Lekker in je vel-challenge 2018 Besloten Facebook-groep

Tijdens de Lekker in je vel-challenge is de besloten Facebook-groep dé plek om ervaringen uit te wisselen met jouw mede-deelnemers. Je kunt er foto’s plaatsen, om tips vragen en de problemen die jij tegenkomt bespreken. Lid worden van deze pagina kan door hier te klikken. Ben je binnen twee dagen nog niet geaccepteerd? Stuur dan even een privé berichtje, zodat we het voor je in orde kunnen maken.

WhatsApp-dienst tijdens VROUW Lekker in je vel-challenge 2018

In de Lekker in je vel-WhatsApp, kun je vragen stellen aan Sonja. Een keer per week neemt zij de tijd om de leukste, belangrijkste en meest voorkomende vragen te beantwoorden. Daarnaast krijg je via deze app dagopdrachten, motiverende tekstjes en tips door. Wil je lid worden? Dit doe je door CHALLENGE AAN naar 06-13651435 te sturen. Wij voegen je dan anoniem toe aan de WhatsApp-groep. 

Let op! Je krijgt geen bevestiging van je aanmelding. Je kunt overigens in de Lekker in je vel-WhatsApp niet zien wat de andere deelneemsters zeggen. Als je met hen in gesprek wilt gaan, dan kun je je aanmelden voor onze besloten Facebookpagina. Afmelden van de WhatsApp-dienst doe je door ons CHALLENGE UIT te sturen.