Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: hp
Partners van VROUW

Waarom inkt bestellen
vanaf nu verleden tijd is

I

Inkt bestellen is een vast onderdeel van ons PRINTLEVEN. Maar in de tijd dat we alles automatisch kunnen laten bezorgen, hoeft dat niet meer. We hebben het al druk genoeg. Je hebt jouw inkt het liefst zonder verzendkosten en voordat de oude leeg zijn in huis.. Daarom 3 redenen waarom inkt bestellen vanaf nu verleden tijd is.

Waar kun je het beste inkt bestellen?

Sommige mensen halen hun inktcartridges nog gewoon in de winkel. Maar makkelijker is online bestellen. Inkt bestellen is een stuk eenvoudiger en het kost je weer een ritje naar de winkel. Maar ook dát is alweer achterhaald. Het namelijk niet het meest efficiënt. Vaak denk je pas aan inkt bestellen als je cartridge leeg is. En dan kun jij een paar dagen niet printen. En inkt te bestellen zonder verzendkosten die je hebt voordat de oude leeg zijn? Ehm.. hoe snel die bezorgers ook zijn - dat is bijna onmogelijk.

Jij wilt besparen op printerinkt

Het moet niet alleen snel, maar ook goedkoop. Je zoekt heel het internet af naar de goedkoopste inkt voor je printer. Waar kun je het meest voordelig inkt bestellen? Daar hebben we nu een antwoord op: niet meer bestellen. Neem Instant Ink. Dat is tot 70% voordeliger dan cartridges inkt bestellen of kopen in de winkel. En je hebt de inkt al in huis vóór het op is. Dat betekent nooit meer ellende met lege cartridges, nooit meer inkt bestellen en veel geld besparen op printerinkt.

Hoe ziet jouw PRINTLEVEN eruit?

Printen is onderdeel van ons leven. Je staat er misschien niet bij stil, maar in totaal gaan er heel wat printjes doorheen. Iedereen in het gezin maakt gebruik van de printer. Inkt bestellen is daar voor veel mensen een vast onderdeel van, bedenk maar eens hoe vaak je hier tijd aan kwijt bent. In deze hilarische video vertellen leden uit een familie over hun PRINTLEVEN.

3 redenen waarom inkt bestellen verleden tijd is

Printen is leuk, maar inkt of cartridges bestellen is voor niemand een hobby. Dat kan allemaal veel relaxter. Vanaf nu is inkt bestellen geen onderdeel meer van jouw PRINTLEVEN. En wel hierom:

  1. Je laat tegenwoordig alles bezorgen. Dus waarom de inkt voor je printer niet. Steeds meer wordt automatisch bij je thuisbezorgd wanneer jij dat nodig hebt. Zelfs inkt bestellen dezelfde dag in huis is achterhaald, je hebt het namelijk al voordat het op is binnen. Het mooie bij moderne printers is namelijk dat ze zelf doorgeven wanneer de cartridge bijna leeg is, daardoor krijg je de inkt altijd thuisbezorgd op het juiste moment.
  2. Je hebt er geen tijd voor. Het zoeken naar de goedkoopste inkt online of naar de winkel gaan voor cartridges. Dat pas niet meer in ons drukke schema. Je hebt er liever helemaal geen omkijken meer naar.
  3. Je wilt de beste prijs/kwaliteit inkt voor je printer. Ook niet onbelangrijk: je wil voordelig kwalitatieve inkt zonder verzendkosten. Tegenwoordig zijn de cartridges vaak nog duurder dan de printer zelf. Met een inkt service zoals HP Instant Ink betaal je voor het aantal pagina’s en kun je tot wel 70% besparen op de kosten.

     

Check of jouw printer geschikt is voor Instant Ink