Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Partners van VROUW

‘Dit wordt een jaarlijks uitje!’
Samen met je vriendin naar de wellness

B

Bianca en Trudy (allebei 40) zijn al sinds de lagere school vriendinnen. Ze hebben allebei een gezin en een druk sociaal leven, maar vinden altijd wel tijd om samen af te spreken. Ditmaal doen ze dat door een dagje naar de wellness te gaan.

“Ik zei altijd: de sauna is niks voor mij, het is veel te heet en daar vind ik mijn rust niet in. Maar toen Bianca mij vroeg mee te gaan ging ik toch twijfelen”, aldus een verraste Trudy. Bianca gaat wel vaker naar de sauna, gewoon bij haar om de hoek. “Heerlijk vind ik dat! Gewoon na een lange dag ’s avonds na werk even bijkomen in een klein saunaatje in de buurt. Echt een dagje naar de wellness plan ik zo’n twee keer per jaar. Het liefst met mijn partner of met een vriendin. Superleuk dus dat ik nu Trudy kon introduceren in de wereld van de wellness.”

Badkledingdag 

Om te wennen gingen ze op een badkledingdag. Trudy: “Ik durfde niet meteen naakt, maar met een badpak aan wilde ik het zeker eens proberen. Bianca is altijd zo enthousiast. Het bleek meteen al dat ik echt een verkeerd beeld had bij wat ons te wachten stond. Ik had geen idee dat er meerdere baden en sauna’s zijn bijvoorbeeld, en had nooit verwacht dat het zo groot is.”

Jaarlijks uitje

En wat is de conclusie na een hele dag wellness? “Het beviel zo ontzettend goed! We hebben een heerlijke dag gehad en hebben elkaar eens goed gesproken, echt op een andere manier dan anders. En hoewel we een volle dag zijn geweest hebben we nog steeds niet alles gezien. We moeten helaas nog een keertje terug, haha! We hebben afgesproken dat we hier een jaarlijks uitje van maken”, besluit Trudy.