Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Credit: 123rf
Partners van VROUW

Het leukste huisdier op batterijen
Gaat mee naar bed

H

“Hij is echt heel schattig,” beaamt Ilona (43, single). Ze heeft het over haar nieuwste huisdier, een konijn. Niet zomaar een, maar een exemplaar op batterijen dat naast twee soortgelijke items in haar nachtkastje slaapt. 

De rabbit, wie kent ‘m niet? De sextoy is al miljoenen keren over de toonbank gegaan, en dat kwam onder andere door een bijzonder grappig tv-moment. In een van de bekendste afleveringen uit ‘Sex and the City’ liet een van de hoofdrolspelers, Charlotte, een groot deel van de vrouwelijke bevolking kennis maken met haar nieuwe favoriete huisdier. Ze kwam dagen de deur niet uit en kwam meerdere keren per dag klaar. Nu klinkt dat misschien wat heftig, maar het is niet voor niets dat het instapmodel vibrator een ongekend succes werd.  

Tarzan-familie

De vibrator met trillende oortjes is een zogenaamde Tarzan vibrator en kent in haar familie nog de vlinder, de dolfijn en de kolibrie. Al deze verwijzingen naar dieren zijn te herkennen in het opzetstuk dat aan het mannelijk geslachtsdeel lijkende hoofddeel is vastgemaakt. En juist dat deel maakt de sextoy zo geliefd. Veel vrouwen hebben clitorisstimulatie nodig om tot een hoogtepunt te komen, en met een Tarzan lukt dat dus maar al te goed. 

De ultieme test

Vrouw-lezeressen Ilona (43, single) en Linda (54, relatie) testten ‘m uit en delen hun ervaringen. Ilona had al twee sextoys. “Eentje heb ik al heel lang en ik heb laatst een tweede gekocht. Dat is een van de nieuwste clitorisstimulators met zuigkracht die ook veel in het nieuws is geweest. Verder ben ik niet seksueel actief met iemand, ik ben al een tijd alleen. Dus toen ik de rabbit voor het eerst zag dacht ik wel: ‘Moet dit er helemaal in?’. Soms heb ik pijn bij het vrijen, dus ik was benieuwd hoe het ging uitpakken. Dat ik meteen twee keer achter elkaar zou klaarkomen had ik niet zien aankomen. Het was sowieso een heel nieuwe ervaring. Zowel het roterende element als het vibreren vond ik prettig. En de rabbit raakte iets vanbinnen wat ik niet verwacht had. Ik raad ‘m zeker aan!" 

Linda testte de rabbit ook. Ervaring met sextoys had zij zeker, vooral met voorgaande versies van de Tarzan. Dat beviel zo goed dat ze ook nu heel benieuwd was naar de allernieuwste versie van de rabbit. “Ik merkte wel dat het een vernieuwd model was, hij is iets krachtiger.” De verschillende standen zijn volgens haar ideaal om er even in te komen, maar voor het echte werk is de snelste stand favoriet. “Ik kom niet binnen 2 seconden tot een hoogtepunt, daar is wel wat voor nodig. Dit was zeker een goede ervaring, en ik ben hierdoor enthousiast geworden om eens wat andere items uit te proberen. Maar de rabbit is zeker een blijvertje."

Dat je met jezelf ook een heel bevredigend seksleven kunt hebben staat vast. De ervaringen van Ilona en Linda met de rabbit bevestigen dat maar weer. Neem het heft in eigen hand en ontdek wat een sekstoy jou kan bieden. Om het in de woorden van Ilona te typeren: “Je hoeft niet meer te wachten op de prins op het witte paard.” 

Ook benieuwd naar wat een sextoy voor jou kan betekenen? EasyToys heeft een uitgebreid assortiment mooie producten, voor ieder wat wils.