Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Andreea Chidu via Unsplash
Foto: Andreea Chidu via Unsplash
Partners van VROUW

Dé sensatie van afgelopen jaar getest
Is de Satisfyer echt zo fantastisch?

H

Het is de beste toys van 2018 en Heleen van Royen is fan en steekt dat feit niet onder stoelen of banken. De Satisfyer, de sextoy die een heel nieuwe technologie gebruikt, heeft haar leven, en dat van vele andere vrouwen, voorgoed veranderd: “Je komt heel snel klaar.”

Talitha is seksuoloog bij EasyToys en weet wel waarom het product zo’n succes is. “De Satisfyer is een ideaal hulpmiddel om zelf uit te vinden wat voor jou het beste werkt. Dit item is speciaal ontworpen om de clitoris te stimuleren met luchtdruktechnologie. Zonder de bekende vibraties dus en daardoor veel subtieler. “Vrouwen die normaal gesproken moeite hebben met het bereiken van een hoogtepunt, merken dat de Satisfyer uitkomst biedt,” aldus Talitha.

Drie vrouwen over de Satisfyer

Drie lezeressen mochten zelf gaan ervaren hoe goed de Satisfyer is. Anna, Thea en Sabine hebben elk hun eigen verhaal, maar komen alle drie tot dezelfde conclusie: de Satisfyer brengt je echt tot grote hoogten.

Anna (30) heeft na een eerdere lange relatie sinds een tijdje weer een vriend. “Ik weet nu pas wat ik allemaal heb gemist. Dus dat is flink inhalen, haha! Ik heb de Satisfyer nu al een aantal keer gebruikt, vaak samen met mijn vriend. Dat was eigenlijk nog fijner dan als ik ‘m alleen gebruikte. Deze manier van stimuleren is ook heel prettig vergeleken met andere vormen die ik bijvoorbeeld gewend ben van vibrators. Je kunt vooral goed timen om tegelijk klaar te komen bijvoorbeeld, wat heel fijn en intiem is.”

Thea (62) komt uit een gezin van 9 kinderen en is katholiek opgevoed. Voor haar heeft dat feit een duidelijk verband met haar preutsheid. “Dat is zeker van invloed op je zelfontwikkeling en hoe je ermee omgaat. Ik ben toch best terughoudend en dat komt wel door die opvoeding. Zo heb ik zelf alles moeten ontdekken. En dat doe ik nog steeds met mijn man. We zijn inmiddels 33 jaar getrouwd. Hij vraagt soms wat ik wil in bed en nog steeds vind ik het lastig om te zeggen wat ik fijn vind. Je gaat toch steeds een drempeltje over. Hij doet zijn best en probeert het gewoon en het gaat steeds beter. Ik was dan ook heel benieuwd naar de Satisfyer. Ik heb wel eens wat geprobeerd met een vibrator, maar dit is natuurlijk weer heel anders. Het was dan ook even zoeken naar het knopje om de intensiteit aan te passen en ik heb online opgezocht hoe je ‘m moet schoonmaken. Ik had verder wel wat meer glijmiddel nodig dan gebruikelijk, maar dat was het dan ook. De Satisfyer was een heel prettige ervaring. Die ik overigens nog even voor mezelf heb gehouden. Over een tijdje test ik ‘m met mijn man uit.”

Sabine is 45 en is al 18 jaar samen met haar partner. Samen hebben ze twee kinderen van 12 en 15. “We hebben de Satisfyer gelijk die dag samen uitgeprobeerd. Het is wel een apart speeltje, anders dan anderen. Dus het was even zoeken voor mijn man hoe hij ‘m precies moest gebruiken. Een paar dagen later heb ik de Satisfyer zelf geprobeerd. Zonder seksspeeltjes lukt het niet zo bij mezelf, maar nu zeker wel! Ik begon met de laagste stand, maar was al blij verrast wat die met me deed. En het werd steeds beter toen ik de hogere standen gebruikte. Ik wist niet of dit speeltje wel wat voor mij zou zijn aangezien ik niet van een zuigende beweging houd daaronder. Maar dat is dus helemaal niet wat de Satisfyer doet; hij werkt met luchtdrukpulsen, een veel subtielere manier van stimulatie. Echt een aanrader dus, want naar mijn weten zijn er geen producten die zo goed specifiek op de clitoris gericht. We hebben ‘m daarna nog een keer samen gebruikt, maar dat is toch anders. Ik vind het prettiger om de Satisfyer alleen te gebruiken.”

Ook benieuwd naar wat een sextoy voor jou kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op EasyToys. Zij hebben een uitgebreid aanbod aan producten en werken samen met onafhankelijke toytesters en seksuoloog Talitha en willen jou voorzien van goed advies en de sextoy die bij jou past. Wist je dat hun klantenservice tot ‘s avonds laat open is?