Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Dankzij PowerSlim zit Rosalie weer lekker in haar vel
Foto: www.powerslim.nl
Partners van VROUW

'Ik viel 42 kilo af
door dít te eten!'

P

Pas toen Rosalie (44) op straat een bekende tegenkwam, realiseerde ze zich dat ze niet lekker in haar vel zat. In plaats van hem gedag te zeggen, draaide ze zich om in de hoop dat hij haar niet zou zien. "Ik schaamde me voor mijn eigen lichaam... Op dat moment wist ik dat ik hier iets aan wilde veranderen." 

Rosalie: "Ik ben 15 jaar geleden een keer 20 kilo afgevallen door veel te sporten en vooral heel weinig te eten. Dat was niet de juiste manier geweest, want na een aantal roerige jaren vlogen de kilo’s er weer aan. Via een vriendin hoorde ik dat haar zus was afgevallen bij een PowerSlim coach bij haar in de buurt.

Eigen coach

Voordat ik het wist had ik ook een afspraak gemaakt. Ik vertelde mijn coach dat ik op een leuke en lekkere manier mijn kilo’s kwijt wilde raken, niet met van die shakes. Ze had goed nieuws, want met PowerSlim kon je volgens haar 'culinair afvallen'. Inmiddels heb ik een hoop bijgeleerd en weet ik hoe ik gemakkelijk en gezond kan koken. Ook maak ik betere keuzes. Van één chocolaatje geniet ik nu veel meer dan van een hele reep.

Mijn coach was er altijd voor mij wanneer ik vragen had. Als ik bijvoorbeeld uit eten ging, bekeken we samen de menukaart en gaf ze mij advies over wat ik dan het beste kon nemen. Het leuke was, dat niet alleen ik, maar ook mijn coach oprecht blij was met mijn geboekte successen!  

Zes eetmomenten

Tijdens het PowerSlim programma had ik zes eetmomenten op een dag en kon ik gewoon zelf kiezen wat ik lekker vond. Mijn dag zag er bijvoorbeeld als volgt uit: 

07.30 uur Mijn favoriete ontbijtje: magere kwark met pure chocolade kokos muesli van PowerSlim.

10.00 uur Tijd voor een tussendoortje. Vaak was dat een lekkere smoothie of bijvoorbeeld de chocoladewafeltjes, mijn favoriet!  

12.30 uur Op de dagen dat ik moest werken koos ik vaak voor crackers met lekker beleg. In het weekend bakte ik weleens een omelet met groenten of maakte ik een lekkere salade voor mezelf. 

15.30 uur Weer een tussendoortje! Meestal koos ik voor een reep van PowerSlim, bijvoorbeeld de Crunchy Kokos.  

18.00 uur 's Avonds kookte ik voor het hele gezin. Voor mijzelf liet ik de aardappelen, pasta of rijst achterwege, maar een lekker stukje vlees of vis met gebakken groente is natuurlijk ook heerlijk. PowerSlim heeft allerlei lekkere koolhydraatarme recepten.

20.30 uur Half negen op de bank...dat vond ik altijd het allermoeilijkst. Maar gelukkig mocht ik gewoon snoepen: de Melkchocolade Chunk zorgde iedere keer weer voor een echt verwenmomentje!

Ontbijt, lunch en snack - PowerSlim

Lange termijn

Ik heb nu een gezond en koolhydraatarm eetpatroon aangeleerd dat ik ook op de lange termijn kan volhouden. Inmiddels ben ik 42 kilo afgevallen en daar ben ik super trots op. Maar ik ben nog niet klaar, ik wil niet alleen gewicht verliezen, ik wil mijn streefgewicht ook leren behouden! 

Ik merk aan alles dat ik nooit meer terugga naar hoe ik was. Ik voel mij nu zó goed. Ik heb al mijn oude kleding de deur uit gedaan, zodat ik niet meer kan terugvallen. En ook krijg ik nog altijd steun van mijn coach. Want ondanks dat ik mijn streefgewicht nu heb gereikt, blijf ik nog een jaar bij haar langskomen om ervoor te zorgen dat mijn gewicht stabiel blíjft. Het gaat me lukken, dat weet ik zeker! 

Wil jij ook slank en zelfverzekerd de zomer in? Ook voor jou staat een PowerSlim coach klaar om je te helpen! Kijk HIER voor een coach bij jou in de buurt. 

www.powerslim.nl