Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Partners van VROUW

Winnen:
Voel je vrij & sexy met Pavone

J

Janneke Schellekens heeft een duidelijke missie. Zij wil met haar lingeriemerk Pavone een taboe doorbreken en zorgen dat vrouwen zich vrij, zelfverzekerd en sexy voelen.

“Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door mode en ontwerp. Ik hoorde allerlei vragen en klachten van vrouwen in mijn omgeving over lingerie en daarmee in het achterhoofd heb ik Pavone ontwikkeld. Pavone biedt unieke, prachtige lingerie, die comfortabel is en een bijzondere meer­waarde heeft. De slips zijn gemaakt van bamboe met een geïntegreerd kruisje. Dit maakt een inlegkruisje over­bodig. Ongeveer een jaar geleden lanceerde ik mijn eerste collectie en inmiddels heb ik heel veel positieve reacties ontvangen van vrouwen in alle leeftijden die de lingerie van Pavone op vele verschillende manieren waarderen. Denk aan mild urineverlies, bijvoorbeeld bij het sporten, rondom een zwangerschap of bij nies- en lachbuien. Maar ook bij afscheiding, menstruatie, na het vrijen of ongemak bij het gebruik van inlegkruisjes. Ik ben super blij dat ik zoveel verschillende wensen mag invullen met Pavone. Er heerst nog een taboe op deze onderwerpen, dus veel vrouwen vinden het fijn dat ze de lingerie anoniem via de webshop kunnen kopen.”

WINNEN

We mogen 10 setjes (slip & top) weggeven. Kans maken? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Pavone. Iets meer zekerheid? Ook dat kan! VROUW-lezeressen krijgen met de kortingscode PavoneVrouw 15% korting in de webwinkel. Beide acties lopen tot vrijdag 3 mei. Welke is jouw favoriet?

1 Bamboe Basic
De basic is prachtig afgewerkt met luxe kantwerk aan de voorzijde. De bamboe basic is zeer elastisch en heeft geen scherpe randen.
Slip € 29,95
Set slip & top € 49,95

2 Bamboe Hipster
De hipster is aan de binnenzijde volledig afgewerkt met bamboe en rondom versierd met golvend kantwerk.
Slip € 29,95
Set slip & top € 49,95

3 Bamboe Midi
De midi is aan de voor- en achterzijde gevoerd met bamboe. De zijvlakken zijn licht afgewerkt met elastisch en zacht kantwerk.
Slip € 29,95
Set slip & top € 49,95

4 Bamboe Taille
De bamboe taille slip is gemaakt van zacht, soepel kantwerk en bamboe. De taille wordt veelal gebruikt als corrigerend onder­goed en rolt niet naar beneden.
Slip € 29,95
Set slip & top € 49,95

5 Bamboe String
De bamboe string werkt optimaal onzichtbaar als onderkleding en wordt door veel klanten gebruikt tijdens het sporten.
Slip €29,95
Set slip & top € 49,95

Onzichtbaar
Het 3-laags kruisje in alle Pavone slips is opge­bouwd uit een toplaag van bamboe-fleece. Dit voelt aan als zijde, absorbeert optimaal en blijft droog aanvoelen. De middelste laag is bamboe badstof, een extra absorptielaag. De onderste laag is een flinterdun vochtafstotend laagje van polyurethaan, wat een anti-lekfunctie heeft. Het unieke Pavone kruisje is onzichtbaar ver­werkt, het ondergoed kan gewoon in de wasmachine en gaat geruime tijd mee.

Benieuwd naar wat Pavone voor jou kan doen? Kijk dan op de site