Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Partners van VROUW

Wellness in de badkamer
Douchebeurt als oppepper voor je geest

L

Lotte (36) reist voor haar werk als evenementencoördinator de wereld over. Ook in haar vrije tijd maakt ze graag verre reizen. “Na een vermoeiende reis kom ik helemaal tot rust onder een warme douche. Ik gebruik dan speciale doucheproducten met natuurlijke geuren die me aan mijn reis doen denken. Zo kan ik de herinnering aan een land weer helemaal herbeleven.”

“Op mijn zakelijke reizen is het vaak hard werken,” vertelt Lotte. “Samen met het tijdsverschil zorgt dat al gauw voor een vermoeid gevoel.”

In de loop der tijd ontwikkelde Lotte haar eigen ritueel om de vermoeidheid het hoofd te bieden. “Ik neem tegenwoordig op iedere reis mijn eigen doucheproducten van Kneipp mee in mijn toilettas. Kruidige, frisse of zachte  geuren die een groot effect op me hebben. Vanwege hun oppeppende, stimulerende of juist diep ontspannende werking. Maar ook omdat ik, eenmaal thuis, tijdens een douchebeurt dankzij een bepaalde geur weer helemaal het gevoel van mijn reis herbeleef.”

Nieuwe energie

Volgens Lotte tover je je eigen badkamer zo in no time om in een wellness-ruimte. “In de ochtend heb ik een douche echt nodig om wakker te worden. Mijn nieuwe Kneipp douche Clear Mind heeft een heel verfrissende geur van munt en rozemarijn. Dat zorgt voor ruimte in mijn hoofd. Ik voel de energie letterlijk opborrelen. De geur brengt me bovendien terug naar het bruisende Madrid waar ik afgelopen week een evenement organiseerde.”

’s Avonds is er juist behoefte om de dag af te sluiten. Lotte: “Hoe moe ik ook ben, ik heb het nodig om mijn hoofd even helemaal leeg te maken en te ontspannen, anders kom ik moeilijk in slaap. Een warme douche met een kalmerende geur om de dag letterlijk van me af te spoelen, doet wonderen. Kneipp douche foam Lavendel is mijn huidige favoriet. De foam is heerlijk zacht voor mijn huid en de geur van lavendel zorgt voor een diepe ontspanning. En het brengt me even terug naar een zwoele zomeravond in Zuid-Frankrijk…”

Gevoelige huid

Bijkomend voordeel is dat alle doucheproducten van Kneipp geschikt zijn voor de gevoelige of droge huid. Ze bevatten geen SLS, zijn allemaal zeepvrij en zonder conserveringsmiddelen, siliconen en minerale oliën. Lotte: “De producten danken hun intense geur aan de etherische oliën van planten en kruiden en werken hydraterend voor mijn huid. Zo voorkom ik dat mijn huid uitdroogt. Na een lange vliegreis is dat voor mij een must!”

Ook behoefte aan een douchemoment om helemaal bij te ontspannen of juist op te laden? Ontdek zelf welk doucheproduct van Kneipp helemaal past bij jouw persoonlijke behoefte!