Al
3773
deelnemers
in 6 weken
5 KG
slanker

Mijn challenge omgeving

Deel je resultaat
Koop nu je kaartje voor de workshop van Mieke Kosters en Marije de Vries
Op vrijdag 10 februari organiseren we samen met Mieke Kosters en Marije de Vries een workshop waarmee je handvatten krijgt om op gewicht te blijven. Ook ná de challenge! Samen met andere Lekker in je vel-challenge deelnemers krijg je van de VROUW experts praktische tips en adviezen om het ook na de challenge je behaalde succes om te zetten in blijvend resultaat.
Meer informatie
De Lekker in je vel-groep op Facebook
Lijkt het je leuk om met andere deelnemers van de Lekker in je vel-challenge ervaringen uit te wisselen? Meld je dan aan voor de besloten Facebook groep. Inmiddels telt de groep al 1400 challenge deelnemers! Niet alleen kun je hier praten met andere deelnemers zonder dat de rest van de wereld meeleest, maar ook zul je hier de nodige steun vinden tijdens de challenge.
Klik hier om je aan te melden
De Lekker in je vel-challenge WhatsApp-dienst
Wil je elke dag op de hoogte zijn van de nieuwe dagopdracht en artikelen over de challenge? Meld je dan aan voor de exclusieve Lekker in je vel-challenge WhatsApp-dienst. Zodra je aangemeld bent, ontvang je elke ochtend de dagopdracht en een inspirerend artikel.
Lees hier hoe je je aan kunt melden
Speciaal voor jou: exclusieve kortingscodes
Tijdens de Lekker in je vel-challenge mag je gebruik maken van exclusieve kortingscodes bij verschillende webshops. Ben je dus nog op zoek naar een juicer, sportkleding of fijne ontspanningsproducten? Sla nu je slag! Ook hebben we korting geregeld bij Thermen Bussloo en Curves.
Bekijk alle kortingscodes hier
Gefeliciteerd, je hebt de Lekker in je vel-challenge voltooid!
Samen met bijna 4.000 andere vrouwen heb je zes weken lang geleerd om anders te denken over eten en bewegen. Alles mag, zolang je maar bewuste keuzes maakt. We willen je ontzettend bedanken voor je enthousiasme en hopen dat je dankzij Mieke en Marije veel hebt geleerd. Succes!
Hoe heb jij de Lekker in je vel-challenge ervaren?
De VROUW Lekker in je vel-challenge zit er bijna op. We willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor jullie enthousiaste deelname. Om de Lekker in je vel-challenge en ook andere challenges van VROUW nog beter en leuker te maken zouden we je willen vragen om onderstaande enquête in te vullen. Bedankt!
Vul hier de enquête in
Bereken jouw ideale aantal calorieën per dag
Afvallen is eigenlijk heel simpel; neem je meer calorieën tot je dan je verbrand? Dan kom je aan. Maar hoeveel calorieën zijn ideaal voor jouw leefstijl en hoeveel calorieën moet je ongeveer eten om af te vallen? Klik op onderstaande link en vul de vragen in. Als je het fijn vindt kan je tijdens deze challenge in een app als Fatsecret of My Fitness Pall bijhouden hoeveel calorieën je tot je neemt op een dag. Zo krijg je inzicht in jouw eetgewoontes!
Klik hier om je ideale aantal calorieeën te berekenen
Voedingstips van Mieke Kosters: week 6
Wil je ook na deze challenge goed voor jezelf zorgen? Besteed dan bewust tijd aan deze checklist.
Bekijk hier de voedingsadviezen voor week 6
Trainingsschema van Marije de Vries: Week 6
Hoe blijf je gemotiveerd, ook na de challenge? Daar gaan we het deze week samen met Marije over hebben.
Bekijk hier het trainingsschema van deze week
De meest heerlijke recepten
Tijdens de Lekker in je vel-challenge krijg je van Mieke Kosters recepten en inspiratiemenu's. Hiermee kan je inspiratie opdoen om minder, maar wél lekker te eten. Van overheerlijke pasta's tot ovenschotels, ontbijt, lunch en slanke tussendoortjes. Elke maandag staat er een inspiratiemenu online en de rest van de week krijg je elke dag een nieuw recept.
Klik hier voor alle recepten van de Lekker in je vel-challenge
Maak deze week kans op een arrangement bij Thermen Bussloo
Onder de Lekker in de vel-challenge deelnemers mogen wij namens Thermen Bussloo 8x2 kaarten weggeven voor het Ontdekkingsarrangement t.w.v. €79,90.
Klik hier voor meer informatie
Maak deze week kans op een abonnement bij Curves
Tijdens de Lekker in je vel-challenge mogen we namens Curves onder de deelnemers maar liefst 6 lidmaatschappen verloten t.w.v. €231,- per abonnement.
Klik hier voor meer informatie